Härliga minnen

Visst kan det vara härligt att tänka tillbaka på härliga minnen som man har och som man är glad över att man har. Ja det är bra om man kan tänka på dom om man känner sig lite nere eller att man vill ha något trevligt att tänka på.
Jag har många fina minnen som jag är tacksam för att jag har och det är ju härligt.

Kommer ihåg olika semestrar

Ja det är något som jag kommer ihåg väl, en gång så campare vi med familjen och en annan familj och det var väldigt trevligt. Dom hade en fin husvagn typ en rimor och så hade dom ett förtält och allt möjligt skönt och praktiskt. Men vi hade bara ett tält men jag kommer ihåg att det var väldigt mysigt ändå och att vi hade det väldigt trevligt. Så man behöver inte ha så mycket och det behöver inte kosta så mycket för att det ska vara kul eller för att skapa fina minnen. 
Det kan vara små saker som gör att man känner att det är väldigt trevligt och mysigt och det är ju härligt att det är på det viset.
Ja jag tror många kan bli stressade över att tänka på att det måste vara så påkostat och så vidare när det egentligen inte behöver vara det alls och man kan ha det lika mysigt för det.
Att ta en husvagns semester kan vara hur mysigt som helst och skapa väldigt fina minnen för alla inblandade. Ja så det är ett semester tips till alla som är ute efter ett. Att hitta på något enkelt och ha det trevligt med familj och vänner det är det som skapar fina minnen som man kommer att komma ihåg länge fram över och det är kul att det är på det viset och inte behöver kosta mycket.